Den store Storm P.-bog

Den store Storm P.-bog

Storm P.: Den store Storm P.-bog

240 sider · 350 kr · ISBN 978-87-71054-73-6
Indbundet · er udkommet.


Storm P. skulle egentlig have været slagter, men heldigvis endte han i stedet som skuespiller, digter, komiker, kunstmaler og naturligvis tegner. Han stod bag den første danske animationsfilm, var blandt pionererne inde for tegneserien og står den dag i dag som en af de allerstørste danske humorister og tegneserieskabere. Storm P. rummede både det højkulturelle og det lavkulturelle og blev folkeeje i en grad, som det er få forundt.

I sin levetid skabte Storm P. over 60.000 værker. Denne bog bringer et pluk på omkring 350 af hans bedste og sjoveste opfindelser, fluer, plakater, malerier, striber med Peter og Ping, De tre små mænd og nummermanden og meget, meget mere.

Redaktion: Steffen Rayburn-Maarup. Med forord af Matthias Wivel.
Udgivet i fællesskab med Alvilda.


★ ★ ★ ★ ★ ★ “En stor samling af tegnerens ypperste værker.”
Alt for Damerne

★ ★ ★ ★ ★ “Samlet tegner Den store Storm P.-bog et nuanceret billede af en gudsbenådet visuel komiker, der ubesværet spændte lige fra folkelig lavkomik til finkulturel finesse. En fornemt tilrettelagt hyldest til en dansk mester – og vel nok årets mest træfsikre tegneserie-julegave til forældre og bedsteforældre!”
Nummer 9

★ ★ ★ ★ ★ “Både smukt og morsomt er det, og så er værket forsynet med et indsigtsfuldt forord af kunsthistoriker Matthias Wivel, der placerer Storm P. i en kunstnerisk og international ramme. En dejlig bog.”
– Ekstra Bladet

“Et flot monument til eftermælet”, “fremragende introduktionsessay”, “vanvittigt lækker grafisk opsætning”, “Var man i tvivl om Storm P.’s niveau, så er man det ikke længere efter endt læsning. Storm P. har muligvis ikke brug for en rehabilitering af det samlede værk endnu, men denne bog vil i hvert fald ikke skade på hans renommé. En meget flot udgivelse!”
Kulturkapellet

Share