De pyntede børn

Mads Ljungdahl: De pyntede børn

Mads Ljungdahl: De pyntede børn

112 sider · 299 kr · ISBN 978-87-92246-45-5
Indbundet · er udkommet · Køb bogen
Non-Danes, buy the book here


De pyntede børn, med undertitlen Historier og gåder om det privilegerede menneske, er en fortælling i 53 billedtavler, hvor titlens ‘børn’ optræder i scener, der spænder fra lystige optrin til mere dystre og depraverede scener, der udspiller sig i deres egen svævende kronologi. Her går tvivlsom moral, forlystelser og onde drømme hånd i hånd, i billeddigte om det privilegerede menneske.
De pyntede børn antyder en historie, som kan føles, som om den glider læseren af hænde. Bogen består af 53 tableauer, tilsyneladende stift opstillet, men ikke til ære for læseren, for det føles i høj grad, som om man uden at have fået lov kigger ind i en hemmelig, muligvis dekadent og vist nok under overfladen også temmelig rædselsvækkende verden.


★ ★ ★ ★ “De Pyntede Børn [er] en fascinerende, stemningsfuld og krævende oplevelse, som fordrer fordybelse i læsningen. Man kan bruge mange timer på at finde rundt i de finurlige labyrintiske harmonika-sammensætninger af motiver og tegn, der danser af sted til dystre toner. Man kan slå op hist og pist, og slå ned på en side, som kan sættes sammen med en anden, og nye betydninger vil opstå: en særegen, spektakulær egenskab ved den sekventielle sammensætning af billeder, som præger Mads Ljungdahls De Pyntede Børn.”
Nummer 9

★ ★ ★ ★ “Dette er en rigtig lækker bog, flot og dejlig at holde.” – Strip!


Mads Ljungdahls hjemmeside.

Share