Dokument

DokumentDOKUMENT. Tegneserier i virkeligheden

136 sider · 280 kr · ISBN 978-87-92246-48-6
Indbundet · er udkommet.

Køb bogen

Medvirkende: Simon Bukhave, Cav Bøgelund, Ole Comoll, Johan F. Krarup, Ina Korneliussen, Lars Kramhøft & Cristina Bojesen, G.R. Mantard, Thomas Mikkelsen, Signe Parkins, Stine Spedtsberg, Thomas Thorhauge, Rikke Villadsen, Philip Ytournel og Christoffer Zieler.
Redigeret af Cav Bøgelund, Johan F. Krarup, Steffen Rayburn-Maarup og Christoffer Zieler.


DOKUMENT er en antologi med danske tegneserier, der beskæftiger sig med virkeligheden. Tegneserier som interesserer sig for deres egen samtid, er et sjældent syn herhjemme. Satiren og interessen for virkeligheden eksisterer i dagbladenes tegninger, men er decideret underrepræsenteret i den narrative form. Vi håber med denne udgivelse at have skubbet lidt i den rigtige retning.
DOKUMENT angriber virkeligheden med et væld af metoder og stilarter: Interview, historiefortælling, dagbogsblade, satire, rejsebeskrivelse, statistisk materiale og et illustreret læserbrev.
DOKUMENT portrætterer virkelige personer og dokumenterer virkelige begivenheder. Det er det, vi ønsker at vise: Tegneserier i virkeligheden.


★ ★ ★ ★ “Den danske antologi Dokument talentsprudler og viser nye veje for den virkelighedsbaserede tegneserie.… Her er en inspirerende mangfoldighed i både tilgange, stilarter og formsprog. Og visuelt er det noget af en fest. Røven tegnes ud af bukserne over en kam, og således markerer Dokument on the side, det uanstændige overskud af talent, der er i den danske tegneseriebranche.”
Nummer 9

Share