tirsdag 6. sep 2005
All the cool kids are doing it. Eller, dvs, de er for længst holdt op.
Nå, det skal ikke forhindre mig i at salgstale-blogge her.

Jeg har fået tilsendt advance copies af Gravengrum-ungerne. Og jeg kan sove bedre, nu jeg ved, siderne er i den rigtige række- følge, at stregkode-klistermærket rent faktisk kan pilles af, osv.
Det har også bare holdt hårdt. Edward Gorey døde i 2000, så hans interesser varetages af The Edward Gorey Charitable Trust. De har været afsindig tunge at danse med (men har for så vidt ikke lagt nogen hindringer i vejen), så bogen her har været undervejs siden februar.
På gaden den 19.

Tak i øvrigt til Paw for henvisningen til trykkeriet.

mandag 19. sep 05
Så har Gravengrum-ungerne føjet sig til Die Kleinen von Morks- rohlingen og Gashlycrumb no chibikko-tachi.
Originaludgaven, The Gashlycrumb Tinies, er lige nu den 10. bedst sælgende bog på Amazon i kategorien cartooning. Det er sgu da meget godt klaret af en bog fra 1963.
Aben maler må nok berede sig på en noget mere afslappet salgskurve...tirsdag 27. sep 05
Boghandlerne er endnu ret tilbageholdne med at bestille hjem af denne ukendte forfatter fra dette ukendte forlag. – Før jeg kommer ind i butikken og viser bogen frem. Således er Gravengrum- ungerne i alt fald at finde på Arken, i Arnold Busck Købmager- gade, Fantask, Faraos Cigarer, Politikens Boghal, Thiemers Magasin og Trianglens Antikvariat.
(Og så ville jeg så gerne løfte låget for endnu en udgivelse, jeg har hentet hjem, men nej, det får vente lidt…)onsdag 5. okt 05
For fjorten dage siden modtog jeg blåtryk for min anden bog, Tom Gauld & Simone Lias Begge to, og det så bare skidegodt ud. I går fik jeg så et par forhåndseksemplarer af den færdige bog. Rædsel. To af signaturerne var byttet om, så s.33-48 blev til s.49-64 og omvendt. Så vi prøver lige at nå at trykke et oplag til i tide til udgivelsesdatoen (21. okt), og så kan jeg i mellemtiden lave et pænt stort bål.

Desuden er Gravengrum-ungerne nu også at finde i Odenses bedste boghandler, wooha.onsdag 12. okt 05
Medierne har opdaget Aben maler. Læs interview med forlagsdirektøren på Seriejournalen, Rackham og i Strip. Gravengrum-ungerne er blevet anmeldt i Politiken: ”'Gravengrum- ungerne' er smagløs og ubehagelig, men den er det på en smagfuld og grænseoverskridende måde. Det er et mesterstykke i mørke.”søndag 30. okt 05
Siden sidst: Forlagsdirektøren interviewet i Kulturnyt på P2, og Goreys Gravengrum-ungerne anmeldt til 5 ud af 6 stjerner på Geekculture.
Aben maler har en stand på Bogmessen i Forum 18.-20. november. Kom forbi og kig. Ron Regé, Jr.s Piger mod smerte debuterer dér.søndag 20. nov 05
Bogmessen er overstået, og jeg er gammeltestamentligt træt, og småeuforisk over de overstrømmende positive kommentarer, Aben og dens tre bøger fik fra læsere og forlagsfolk. Mange defilerede forbi Abens dagligstue, og mange rørte ved udgivelserne, mens de messede ’fiiine bøger.’ Så gider man sgu godt stå op i 26 timer, når det skal være på den måde.
TV-Avisen ringede dagen før Bogmessen og lokkede med at knalde Piger mod smerte ud i den bedste sendetid, men brændte mig så af, fordi jeg ikke kunne stille med en israelsk forsvars- minister eller en palæstinensisk selvmordsbomber. En hårsbredde fra uvurderlig omtale, suk.tirsdag 13. dec 05
I dag er det Ron Regés fødselsdag, hurra hurra hurraaa. Og i den anledning indvilgede han i et kort interview, jeg har lagt her. I virkeligheden var hans fødseldag d.5. december, men han var på tour med sit band, og er først nu kommet hjem.
Kontrakt til endnu en tegneserie på Aben maler (ikke Regé) er på plads - forfatteren afsløres senere på ugen.søndag 25. dec 05
GLÆDELIG JUL. Og hermed en forsinket annoncering: Til foråret udgiver Aben maler KÆRESTER af James Kochalka - en sødmefuld 170-siders historie fra det næsten virkelige liv, skrevet og tegnet af den amerikanske indie-scenes mest flittige mand. Kochalka fører tegneserie-dagbog på American Elf. Mere info følger.


Blog-arkiv:
2010.
2009.
2008.
2007.
2006.