Status

20. december 2010

Først en morsom måde at bruge sine penge på: Byd på en auktion om at optræde i en tegneserie af Chris Ware – “The appearance in name and approximate drawn likeness, either as a supporting character or more forthright personna, of the auction’s winner in an upcoming comic strip by the author/cartoonist, to appear in the author’s next finished graphic novel at an unspecified, and probably quite alarmingly later, date.”
Der er hammerslag natten til tirsdag, og lige nu er buddet på $1000.

Efter et travlt efterår er Aben malers næste udgivelse allerede på trapperne. Den kommer 7. januar, og jeg er ved at gå til af spænding: Glimt er en stor (nej, lille, men tyk: 288 sider), flot grafisk roman af Rikke Bakman, som debuterede med den selvbiografiske Tag mig med. Også Glimt har selvbiografiske træk, denne gang gravet frem fra en barndomsferie ved Vesterhavet. Med et præcist sprogøre og en fintfølende blyantstreg skildrer Bakman livet set fra en 6-årigs bævrende synspunkt.
Mere herfra senere!

(Nå ja og tænk: Glimt er Aben malers halvtredsindstyvende udgivelse. Hurra!)

Og det var ikke bare et travlt efterår; foråret var også vanvittigt. Når jeg ser på den samlede produktion, chokeres jeg mildt. Aben maler udgav i år 17 (sytten) tegneserier. Det aktivitetsniveau skal I ikke regne med nogensinde igen! Men jeg er sgu godt nok glad for de sytten titler.

Share