Rikke Bakman på Københavns internationale litteratur-festival

22. marts 2011

Københavns internationale litteraturfestival (som også har det mere mundrette navn Cph:litt (men hvad er det for et pandemisk mindeværdskompleks, der giver danskerne den tro, at ingen i verden vil interessere sig for os, medmindre vi giver vores frembringelser engelske* navne? Hvor er jeg dog træt af det.)) afvikles 12.-15. maj med masser af ofte gratis arrangementer med spændende forfattere.
Men ét arrangement vil jeg fremhæve: Rikke Bakman i samtale med Thomas Thorhauge om graphic novels, fredag 13. maj, 15:45-16:45, Huset i Magstræde, Musikcaféen, 3. sal. Moderator: Sune de suza Schmidt-Madsen. Og altså gratis entré.

* Cph:litt er retfærdigvis kun halvt engelsk. Litt står naturligvis for litteratur, ikke literature.

Share