Gribende, fængslende, smukt komponeret og skrevet med stor følsomhed

12. september 2011

På fredag 16. september udkommer Det du elsker, Louise Doughtys Costa Book Award- og Orange Prize-nominerede roman.

To politibetjente banker på Lauras dør, og hendes liv ændres for altid. De fortæller hende, at hendes niårige datter Betty er blevet kørt over af en bil og dræbt. Da retfærdigheden er længe om at ske fyldest, beslutter Laura selv at finde frem til bilisten. Lauras sorg åbner også gamle sår, og hun tænker tilbage på den stormfulde affære med Bettys far David, deres ægteskab og hans efterfølgende affære med en anden kvinde. Da Laura bliver drevet til at tage hævn, opdager hun, hvor langt hun er parat til at gå i kærlighedens navn.

Indlæggets titel er det, Hilary ‘Wolf Hall’ Mantel har skrevet om bogen.

Louise Doughty: Det du elsker

Share