Billedskrøne lader kvinde dyrke sex med fallisk fyrtårn

18. september 2011

Så fik Kim Skotte i Politiken også læst Ind fra Havet. Han skriver blandt andet: “En blanding af vulgær skipperskrøne og øm sirenesang. En slagfærdig tegneserie med kunstværkets uudgrundelighed.” – Som jeg er enig i.
Og: “Selv om der både er tegninger, ord og talebobler, kan man nu knap nok kalde det en tegneserie.” – Som jo er noget vrøvl.
For det er da rigtig nok, at: “Denne befrugtede billedskrøne om at drukne i køn og genopstå i svangerskab ligner – splitte mine bramsejl – ikke meget andet.” – Men det er en fortælling i billeder, så selvfølgelig er det en tegneserie. Men ja, den har et billedsprog, som vi vist nærmest aldrig har set på vores breddegrader før.
Det er rart at kunne udgive sådan nogle ting.

(Jeg lånte Pol.dk’s morsomme overskrift.)

Share