The Great American Graphic Novel

26. oktober 2011

Jaime Hernandez: Speedy Ortiz dørForleden anmeldte Nummer 9 under ovenstående overskrift Speedy Ortiz dør og gav topkarakteren ★ ★ ★ ★ ★ : “Med “Speedy Ortiz” dør har Aben Maler samlet en amerikansk tegneserie-soap med samme tyngde i plottet, samme dybde i persontegningen og samme underholdningsværdi som de bedste af HBOs tv-serier.… I mine øjne er Jaime Hernandez noget nær den perfekte tegneserietegner. Hans stil er måske ikke så umiddelbart iøjnefaldende, men det opvejes mere end rigeligt af spændvidden af hans virkemidler.… Udgivelsen “Speedy Ortiz dør” er også tæt på at være den perfekte tegneserie. Når der er tale om et både fremragende og betydningsfuldt værk, og når den danske udgave er både fejlfri og prisbillig, så kommer vi vist ikke uden om topkarakteren.”

Share