Nyt i 2012: Tom Gauls Goliat

9. januar 2012

Tom Gauld: GoliatWuhuu! Jeg har i nogle år gået og ventet på, at den ekstremt talentfulde Tom Gauld, der har spyttet masser af korte, små genistreger ud, skulle lave en længere historie. Det har han så gjort nu. I løbet af foråret kommer Goliat, som er hans genfortælling af bibelhistorien, set fra kæmpens synsvinkel. Og i klassisk Gauldstil er Goliat ikke den store kriger, vi kender, men foretrækker faktisk at sidde og nusse med noget papirarbejde*.

(Faktisk kunne det også være sjovt at udgive nogle af hans kortere ting. Det er et format, han mestrer til fulde – som man forhåbentlig kan se i Begge to, som han lavede i fællesskab med Simone Lia.)

Læs i øvrigt dette gode interview med ham, hvor han også kommer ind på Goliat.

* papyrusarbejde?

Share