★ ★ ★ ★ ★ ★

6. november 2012

Geek Culture giver 6 stjerner til nedenstående herre i profil og skriver: “Formfuldendt, spændende, morsom og knugende tragisk.… Bogen er på alle måder en speciel og indtagende oplevelse, og det er tydeligt, hvorfor det har regnet ned over den med store priser. Den blander bl.a. popkultur med tunge litterære referencer, græsk mytologi, filosofi og naturvidenskab og er i alle henseender unik.… Den er velskrevet, grafisk veltilrettelagt til mindste detalje og helt unik i sit sprog.…
Denne udgivelse er nemlig usædvanlig delikat; en lækkerbidsken for enhver bog- og tegneseriesamler, og en hyldest til boghåndværket som bør danne skole for, hvor indbydende tegneserier kan være.… Udgivelsen er, som skrevet, smuk og indbydende og bør øjeblikkelig indstilles til ‘Årets bedste bogarbejde’.”

Share