“Jaime Hernandez er et geni, og hans historier om punkerpigerne Maggie og Hopey er noget af det bedste, der nogensinde er tegnet.”

12. juli 2013

Jaime Hernandez: Har du set mig?Overskriftens citat er Tom Hermansens første ord i hans anmeldelse af Har du set mig? i dagens Jyllands-Posten (bag betalingsmur). Og vi tager også lige afslutningen med: “Så hvorfor skal vi danske læsere overhovedet bruge tid på en serie om nogle smukke, men forvirrede latino-stakler fra slidte amerikanske forstæder og landeveje? Jaime Hernandez’ grafiske egenskaber er grund nok i sig selv – han tegner enkelt, originalt og fortrinligt. På et andet plan er disse sort/hvide historier om Maggie og Hopey en almengyldig og farverig beretning om at lede efter vej og snuble i en vild verden.”

Nå ja, og så får bogen

★ ★ ★ ★ ★

Share