Topkarakter til Jaime

5. august 2013

Jaime Hernandez: Har du set mig?Nummer 9 begejstres over Jaime Hernandez’ Har du set mig? og supplerer topkarakteren ★ ★ ★ ★ ★ med pæne ord: “Er han realist, er det først og fremmest emotionelt: ingen skriver og tegner personer der lever som Jaime Hernandez. De føles virkelige.…
Jaime Hernandez har vel aldrig før eller siden været i så kontinuerlig topform som her. Det er en fremragende tegneserie.…
Det er alt sammen veloplagt og ofte dristigt fortalt, med en lethed, der som altid også giver plads til sex, slapstick, slagsmål og en masse kvindelig fribrydning. Jaime Hernandez’ legende dialog er musikalsk og skarp (og veloversat af forlæggeren selv), og hans tegninger både præcise i det de vil fortælle og elegante i deres overlegne brug af sorte og hvide flader. Det bliver vitterligt ikke meget bedre.”

Share