En nyhed til Bogforum

23. oktober 2014

Internettet opkaster nogle underlige subkulturer og interesser, for eksempel den særlige disciplin unboxing (3,6 mio. googlehits). Nå, jeg har fået en pakke:

På ELCAF i juni (se forrige blogindlæg) var den bog, der var mest buzz om, nok Larger in Line af svenskeren Mattias Adolfsson: En stak detaljerede, charmerende og rasende fede A2-plakater trykt på tykt papir og sat sammen med en elastik. Jeg havde ikke plads i tasken og ærgrede mig over, at jeg ikke fik en med.
Men nu har jeg gjort det nemt for mig selv. Aben maler tager nemlig ovenstående stak med på Bogforum, hvor de ekstraordinært vil være til salg (og alle med en lille Mattias Adolfson-doodle i). Der er 30 styk, og der kommer ikke flere. Kom og se dem – de her gnidrede billeder yder slet ikke bogen/plakaterne retfærdighed.

Man vil på bogmessen også kunne købe Adolfssons Second in Line, som ses herunder, men der er kun en håndfuld af dem. Jeg råder jer til at dukke tidligt op!

Second in Line

Share