SuperMutant Magic Academy

SuperMutant Magic AcademyJillian Tamaki: SuperMutant Magic Academy
272 sider · 195 kr · ISBN 978-87-92246-75-2
Paperback med flapper · er udkommet.


Træd indenfor i de ikke så hellige haller på SuperMutant Magic Academy, en kostskole for paranormale teenagere.
Dyk ned i teenageapati, performancekunst, D&D-spil, ulykkelig kærlighed og trylleformularer, som udgør hverdagen for Wendy, Marsha, Frances, Cheddar og de andre.
Den prisvindende tegneserietegner Jillian Tamaki har skabt et univers, som både er absurd morsomt og præcist rammer det at være ung. SuperMutant Magic Academy begyndte som improviseret webcomic og samles her for første gang.

SuperMutant Magic Academy har vundet to Ignatz Awards og en Eisner Award, blandt flere andre priser.


“I stedet for at opfylde profetier og redde verden må Tamakis teenagere med superkræfter tackle forelskelser, lærere, rollespil og angst gennem denne tegneseries morsomme og smukt tegnede billeder.”
– The Comics Journal

“Hjerteskærende og hylemorsom.”
– Booklist

“Intelligent, tankevækkende og for sjov til at sluge i én mundfuld.”
– Bitch Magazine

“Tamaki er mesterlig til at fremmane både følelser og morsomme pointer med ganske få pennestrøg, og latteren er aldrig på bekostning af empati med hendes figurer.”
– Quill and Quire

“Humoren er nogle gange slapstick, men oftere fremsætter den knastørre betragtninger om moderne menneskers uengagerethed. Tamakis tegnestil er løs og legesyg, aldrig bange for at eksperimentere, og trækker os ind i en verden, hvor ægte følelser er den største fare.”
– Publisher’s Weekly

Share