Begge to

Begge toTom Gauld & Simone Lia: Begge to

80 sider · 100 kr · ISBN 978-87-99077-81-6
Paperback · er udkommet.

Køb bogen


Tom Gauld og Simone Lia mødte hinanden på Royal College of Art i London i 2001, hvor Tom overbeviste Simone om tegneseriemediets muligheder. Lige siden har de udgivet tegneserier sammen.

Begge to er en sær og morsom samling scener med astronauter, et misfornøjet majskorn, wrestlere, kaninen Pjuske & Far og den frygtede lidelse Vejben (man kan købe en creme til det).
Tom og Simone har selv håndtekstet den danske udgave.”Det er ikke nogen dårlig idé at bruge lidt tid på at nærlæse [Begge to]. Den er ikke ligefrem ordløs, men det er ofte i de sort/hvide tegninger og enkle, grafiske flader, at den underspillede humor gemmer sig og leverer pointen sammen med den sparsomme tekst. Man fornemmer et vist slægtskab med Gary Larsons Langt ude-striber, men Gauld og Lia har alligevel fundet en egen tone, der ved nærmere eftersyn er mere subversiv og skæv end Larsons.”
– Information

“… en spøjs og vellykket voksentegneserie, der vel bedst kan betegnes som dekonstruktiv. Det lykkes de to kunstnere, Gauld og Lia, at forene deres nette streger til et helstøbt lille værk, der hikker og griner af en alvor, det aldrig helt afviser. Virkelighedsplanet fordobler sig selv et par gange i en let leg med klichéer og ikoner, og glider nedad tonen, der spinder rundt om sig selv for til sidst at finde ud af at det hele mest er for sjov.”.
– Graf

Begge to er en af de sjoveste tegneserier jeg nogensinde har læst. Hvis du ser noget af de her to, så skynd dig og køb det. De fortjener at blive stjerner.”
– Daily Telegraph

”Tom Gauld og Simone Lia har lavet nogle af de bedste tegneserier i Storbritannien i lang tid.”
– Dazed and Confused

”Smukke, simple, rolige tegninger kombineret med originalitet og spøjse historier gør dette til en tegneserie man må have…. Fantastisk!”
– Comics International


Tom Gaulds hjemmeside
Simone Lias hjemmeside


Share