Stejl fart

Christoffer Zieler: Stejl fart

128 sider · 160 kr · ISBN 978-87-92246-33-2
Hardcover · er udkommet

Køb bogen


En samling satiriske cartoons om etik og anekdotisk pointerede historier om menneskers og kattes dårskab. Nogle af tegningerne har tidligere været bragt i Weekendavisen.“Stejl fart er en raffineret, begavet og billedskøn rutsjebanetur i 00’ernes surreelle virkelighed. Jeg er fan uden forbehold.”
– Nikoline Werdelin

★ ★ ★ ★ ★ “Både dybsindig og dejligt banal, uskyldig og vidunderligt rå.”
Politiken

★ ★ ★ ★ ★ “En prægtig tegner og en dybt original humorist er Zieler, som i denne bog tager moderne storbymennesker og mange andre folkeslag på kornet og punkterer det opblæste. Stejl fart er satirisk humor af høj klasse.”
– Ekstrabladet

★ ★ ★ ★ ★ “helt originale, meget præcise og smukke cartoons.”
Nordjyske

★ ★ ★ ★ “Den ‘bløde’ amerikanske zeitgeist-satiriker Jules Feiffer dukker op i hukommelsen, men Zieler har også kvaliteter, der er hans egne, som for eksempel at han kan tegne ganske formidabelt.”
– Berlingske Tidende

★ ★ ★ ★ ★ “Fællestegnet for alle disse barokke brudstykker er de fokuserer på det absurde omkring os. … forrygende tegninger”
Bogmania

“En knivskarp, komisk perle”
– Weekendavisen

“Christoffer Zieler er sjov, rigtig sjov. Ikke sådan falden på halen og småplat, som vi er vant til det fra så megen dansk humor, der gerne går den hurtigste vej til et grin, der er glemt sekundet efter. Han er snarere en ætsende sort deadpan-komiker med absurde tilbøjeligheder, der samtidig kan tegne så sprudlende veloplagt, at kærligheden til stregen lyser ud af hver eneste tegning. Og så har han en formidabel evne til at aflytte sprog.”
Information

“Det er svært ikke at mene, at tegner og forfatter Christoffer Zieler ikke er bare en lille smule genial.”
Litteraturnu.dk


Christoffer Zielers blog.


Pigen og katten
Læs også Pigen og katten.

Share